Amsterdam thuiszorg

Wat je wil weten over een haartransplantatie

Geplaatst op

Tegenwoordig willen we allemaal mooi zijn. We willen voor de dag komen alsof we ten allen tijde een fotoshoot zouden kunnen houden. Dat is natuurlijk nergens voor nodig, maar je kunt wel een aantal andere dingen doen om je onzekerheid weg te nemen. Neem nu bijvoorbeeld het haar. Voor veel mensen is het haar toch wel een belangrijk onderdeel van het uiterlijk en dat kunnen we goed begrijpen. Je haar is je troef, je geheime wapen, je charme en ga zo maar door. Als je je haar verliest kan dat daarom voor veel mensen pijnlijk zijn. Nee, je hoeft geen fotomodel te zijn; je wil simpelweg je haar terug. Dit gaan we regelen! Dit doen we met een haartransplantatie. Deze ingreep is een hele mooie oplossing voor je problemen met je haar en in deze blog vertellen we je alles over een haartransplantatie. Van A tot Z; je leest het allemaal in deze blog.

Hoe gaat de haartransplantatie in zijn werking? 

Allereerst willen we beginnen bij het begin. Hoe gaat zo’n haartransplantatie nou in zijn werking? Je gaat eerst naar een kliniek en maakt hier een afspraak. De procedure, de prijs, de te verwachten resultaten, de nazorg en de voorbereidingen die je moet treffen; het wordt allemaal met je besproken door de behandelend arts en zijn of haar assistent(e). Daarna maak je een afspraak voor de ingreep. De ingreep duurt niet lang en kan op verschillende manieren gebeuren, dat is afhankelijk van de kliniek die je kiest, de methodes die zij aanbieden en de methode die het beste bij je past. Na afloop van de ingreep krijg je allerlei instructies mee die toezien op de nazorg van je behandeling. Hierdoor krijg je het beste resultaat en verminder je de (al kleine) kans op complicaties van een haartransplantatie. 

Resultaten

Als je de beste resultaten na een haartransplantatie wil, dan zul je hier zelf ook wat voor moeten doen. Niet roken, drinken, stress verminderen, even uit de zon blijven, gezond eten, niet intensief bewegen en eventueel aangeraden crèmes en dergelijke aanbrengen; het hoort er allemaal bij. Dit doe je voor een zo goed mogelijk verloop van de periode na je haartransplantatie. 

Gerelateerde berichten

Hoe kies ik het juiste verzekerde bedrag voor mijn uitvaartverzekering?

De kosten voor een uitvaart kunnen hoog oplopen. Om nabestaanden te ontzorgen, kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. Hier bouwt u met de jaren...

Lees meer

Over ons

Op onze site vind je tal van interessante artikelen over thuiszorg en wat daarmee samenhangt.

Contactgegevens

Via info @ amsterdamthuiszorg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden