Amsterdam thuiszorg

De beste cosmetische behandelingen zonder operatie

Geplaatst op

Wanneer je last hebt van een verouderde huid, dan bestaan er cosmetische niet-operatieve behandelingen om de symptomen en oorzaken daarvan te behandelen. In deze blog nemen we deze met je door. Laat je altijd goed informeren door een medische expert. Lees snel verder in deze blog is om de tips te ontdekken.

Liquid facelift

Veel mensen denken bij het woord facelift aan een zware operatie waarbij huidlagen worden ingesneden en strakker getrokken. Dit is een operatie die door chirurgen gedaan wordt en een herstelperiode van enkele weken zoniet maanden vraagt. Er bestaat echter ook een andere facelift die niet operatief is, hier gaat het dan om een cosmetische behandeling met fillers. Dit zijn injecties met hydraluron zuur. Het is een lichaamseigen stof die na zoveel tijd wordt afgebroken door het lichaam, waardoor je hier ook spreekt van niet-permanente fillers. Deze stof heeft als eigenschap dat hij volume terugbrengt in de huid en deze strakker maakt. Er gaat een liftende werking uit van deze toepassing van fillers. We noemen dit dan ook wel een liquid facelift. Het interessante van deze behandeling is, dat de hersteltijd kort is en je dezelfde middag naar huis kan.

Donkere kringen rond de ogen

Naarmate de jaren verstrijken kunnen er ook kringen onder de ogen ontstaan die donker zijn. Gelukkig is daar ook een oplossing voor bedacht, want donkere kringen onder ogen vinden mensen vaak niet mooi omdat ze daardoor ouder lijken. Daarom laat men ze verwijderen. Dit kan heel goed bij een cosmetisch arts. Deze doet dit wederom met fillers. Deze stof trekt vocht aan waardoor volume ontstaat. Donkere kringen rond de ogen zijn vaak het gevolg van volumeverlies dat door de jaren heen opgetreden is en lossen op door het nieuwe volume.  

Kies je kliniek met zorg uit

Je moet niet zomaar de eerste de beste kliniek binnen stappen en een behandeling laten doen. Lees eerst op Google welke recensies een kliniek gekregen heeft. Wij radio dokterfrodo.nl aan, omdat deze expert veel ervaring heeft met de genoemde cosmetische behandelingen. Ga kijken bij de kliniek voor een gesprek met de arts. Veel succes met de behandeling en geniet van de resultaten!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je tal van interessante artikelen over thuiszorg en wat daarmee samenhangt.

Contactgegevens

Via info @ amsterdamthuiszorg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden